2021. - 2025.

Program

Zajedno nastavimo putem kojim smo krenuli prije četiri godine. Znanjem i svim srcem, odgovorno i promišljeno za budućnost Križevaca!

Mario Rajn

Odgovorno za Križevce

U aktualnom mandatu mnogo truda, energije, vremena i financijskih sredstava uložili smo u osnovne infrastrukturne projekte poput vodoopskrbe, odvodnje i cesta, što je preduvjet za daljnji razvoj grada. Mnogo je resursa posvećeno održavanju postojeće infrastrukture koja se godinama prije nije održavala. Primjeri su osnovne škole i gradski vrtić u koji se sada kontinuirano ulaže.

Svjesni smo da postoji još dosta mjesta u prigradskim naseljima u kojima nisu zadovoljene osnovne infrastrukturne potrebe i građani su u pravu kada ih zahtijevaju. Zato ćemo nastaviti s obnovom i novoizgradnjom, na zadovoljstvo svih stanovnika naše lokalne zajednice.

Naglasak našeg izbornog programa je na zelenim politikama, poboljšanju uvjeta u obrazovanju, uvođenju i primjeni novih tehnologija i svim društvenim inovacijama koje daju dodatnu vrijednost u svakodnevnim životima naših građana.

Temelj ovog izbornog programa proizlazi iz nacrta Strategije razvoja grada Križevaca 2021. – 2030. koja će biti donesena tijekom ove godine.