Odgovorno za Križevce!

Lista grupe birača

Pravovaljana lista grupe birača za izbor članova Gradskog vijeća Grada Križevaca

Mario Rajn

Mario Rajn

U njegovom mandatu Križevci su se okrenuli u zelenom i održivom smjeru.

Sveučilišni prvostupnik matematike Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu s pedagoško-psihološkim kompetencijama stečenim na Fakultetu za odgojne i obrazovne znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku.

Više od desetljeća bio je aktivan kao volonter u civilnom sektoru, a četiri godine bio je predsjednik križevačke Udruge P.O.I.N.T. u kojoj je realizirao mnoge dobrotvorne akcije kao i organizirao razne kulturno-umjetničke festivale i projekte koji promoviraju obrazovanje. Bio je i član križevačkog rock sastava Porota.

Sudjelovao je na mnogobrojnim konferencijama kao govornik u području zelenih politika. 2020.  izabran je u upravni odbor europskog udruženja energetskih gradova (Energy cities).

Danijel Šaško

Kao zamjenik gradonačelnika grada Križevaca od 2017. godine najviše se bavi pripremom i realizacijom svih važnijih gradskih projekata.

Diplomirani inženjer elektrotehnike s Fakulteta elektronike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu, prije nego što je postao zamjenik gradonačelnika imao je radno iskustvo u privatnom sektoru te je i sam postao poduzetnik.

Strastveni je biciklist i jedan od osnivača Križevačke udruge biciklista. Bio je aktivan u križevačkoj udruzi K.V.A.R.K, a posljednjih nekoliko godina drži radionice automatike u Zajednici tehničke kulture Križevci.

Završio je godišnji program Akademije za politički razvoj Vijeća Europe.

Danijel Šaško
Mario Rajn, univ. bacc. math., gradonačelnik
Znanjem, poštenjem, mladenačkom energijom i zajedništvom možemo nastaviti razvoj Križevaca. Nastavit ćemo biti aktivni i odgovorni te raditi u interesu svakog djeteta, učenika, studenta, roditelja, obitelji, poduzetnika, zaposlenika i umirovljenika.
mario-rajn
Mario Martinčević, bacc. ing. sec., zamjenik gradonačelnika
U novom mandatu najviše pažnje posvetit ćemo daljnjem razvoju infrastrukture i rješavanju prigradskog prijevoza. Nastojat ćemo da poljoprivrednici još više svojih proizvoda lakše plasiraju direktno zainteresiranim kupcima u Križevcima i okolici.
Mario Martinčević
Danijel Šaško, dipl. ing. el., zamjenik gradonačelnika
Vjerujem da će 2025. godine napredak koji ostvarujemo biti još vidljiviji jer će se dovršiti procesi koje smo pokrenuli u prošlom mandatu te ćete kao i danas, uvijek s ponosom, moći reći da živite u Križevcima, zelenom gradu, gradu sposobnih i poštenih ljudi, koji su okrenuti budućnosti!
danijel-sasko
Miroslav Petračija, predsjednik Vatrogasne zajednice grada Križevaca
U idućem razdoblju možete računati na 50 km nove odvodnje i vodovoda kako bismo svi imali osnovne uvjete za život i vodu iz javne mreže.
miroslav-petracija
Igor Frbežar, profesor povijesti i geografije
Ključ za uspjeh i razvoj svakog društva jest obrazovanje. Želim sudjelovati u potrebnim procesima koji će osigurati sve uvjete za jednosmjensku nastavu.
Igor Frbežar
Hrvoje Gužvinec, mr. sp. diplomirani inženjer šumarstva
U novom mandatu, planiram sudjelovati, predlagati i provoditi aktivnosti za daljnji razvoj istočne obilaznice, ali i zapadne obilaznice grada, kako bi se prometno rasteretilo samo središte grada, smanjile gužve i gradski promet bio još sigurniji.
hrvoje-guzvinec
Štefica Wolf, dr. med. vet., nastavnica veterine
Uređivanje parkova i šuma, sadnja stabala, postavljanje umjetničkih djela na prava mjesta, mural koji slavi posebne osobe iz povijesti našeg grada, dijelovi su vizure Križevaca koju ćemo zajedno nadograditi i zazeleniti u idućem razdoblju.
Štefica Wolf
Mirko Sokolić, predsjednik mjesnog odbora
Ponosan sam na novi vatrogasni dom u Carevdaru. Ukoliko nam na izborima ponovno poklonite svoje povjerenje, nastavit ćemo se boriti za daljnju obnovu i razvoj cesta, škola i društvenih domova u svim križevačkim prigradskim naseljima.
mirko-sokolic
Eduard Krmpotić, diplomirani informatičar
U idućem razdoblju u funkciju ćemo vratiti kuglanu, sagraditi trim stazu Župetnica, dovršiti obnovu kompleksa stadiona, izgraditi nove biciklističke staze i obnoviti gradske bazene. Odgovorno za Križevce – grad zdravlja, rekreacije i sporta!
eduard-krmpotic
Ivica Đuranec, uzgajivač svinja
Zalagat ću se za moderan međumjesni i gradski prijevoz. Križevci i okolica sastoje se od 60 različitih naselja i svaki stanovnik zaslužuje jednako pravo na pristup gradskim sadržajima.
Ivica Đuranec
Gordana Kapor, turistička djelatnica
Vjerujem da zajednički bolje možemo iskoristiti turistički potencijal Križevaca. Potrebno je povećati smještajne kapacitete te u sadržaj turističke ponude uključiti i povezati lokalne obrtnike, umjetnike, OPG-ove, mlade i djecu.
Gordana Kapor
Aleksandra Mijić, građevinska tehničarka
U protekle četiri godine opremljeno je više od 15 dječjih igrališta i tu ne planiramo stati jer su Križevci pravi grad za obitelji s malom djecom. Zalagat ću se za nova dječja igrališta u svakom kvartu i naselju.
aleksandra-mijic
Višnja Barušić, tajnica udruge umirovljenika i starijih osoba
Ukoliko mi povjerite mandat, kao gradska vijećnica dodatno ću se zalagati za poboljšanje životnog standarda mojih umirovljenika, ali i podržavati sve dobro osmišljene projekte za djecu i mlade obitelji.
visnja-barusic
Jelena Kuzijev, učiteljica razredne nastave
U budućnosti želim živjeti na Kosovom bregu, u novom zelenom naselju. Bit ću aktivan dio nove dobre križevačke priče te se zalagati i aktivno provoditi zelene politike, za Križevce - grad budućnosti!
jelena-kuzijev
Matija Videković, ovlašteni inženjer geodezije
Izuzetno sam motiviran za razvoj gospodarstva, infrastrukture i obrazovanja u Križevcima te ću se aktivno boriti da nam svakodnevni život u Križevcima bude još bolji.
Matija Videković
Martina Kos Bošnjak, diplomirana inženjerka preh. tehologije
Malo i srednje poduzetništvo ključno je za brži razvoj Križevaca. Borit ću se za još jače aktivnosti Razvojnog centra i tehnološkog parka, dovršetak opremanja zajedničke punionice meda, projekt Zdravo Križevci te dovršetak radova u poduzetničkoj zoni Gornji Čret.
martina-kos-bosnjak
Zdenko Srbljinović, mljekar
Ključ razvoja gospodarstva je u proizvodnji i ne postoji ništa bolje od domaćih proizvoda. Zalagat ću se za veća prava i poticaje za sve poljoprivrednike i male uzgajivače.
zdenko-srbljinovic
dr. sc. Sandra Kantar, profesorica visoke škole
Važno mi je da je grad u kojem živim siguran i čist. Usvajanjem novih tehnologija, daljnjim pametnim razvojem i edukacijom, imamo i imat ćemo zelene Križevce!
sandra-kantar
dr. sc. Ana Končurat, znanstvena suradnica
Želim pokretati nove zelene projekte grada Križevaca kako bismo zaštitili okoliš te i dalje bili prepoznati kao grad koji brine o ekologiji i svojim stanovnicima.
Ana Končurat