Dragi moji Križevčani,

u ovoj izbornoj noći dok se još obrađuju zadnji glasački listići, želim prije svega čestitati izbornom pobjedniku, HDZ-u na premoćnoj i uvjerljivoj pobjedi na ovim parlamentarnim izborima.

Nadalje, želim zahvaliti svima vama koji ste danas izašli na izbore i disciplinirano se pridržavajući propisanih mjera, dali svoj glas političkoj opciji koju podržavate i kojoj vjerujete.

A da vjerujete u mene pokazali ste zaokruživši moje ime na izbornoj listi, na čemu vam najiskrenije zahvaljujem. Pokazali ste tako da prepoznajete moj trud, moju predanost i moju viziju grada u kojem živimo i koji volimo, naših Križevaca.

Križevci će i nadalje biti u mom fokusu, a bolji i kvalitetniji život u njima, motiv i glavni pokretač mog djelovanja. I moj prioritet.

Puno je projekata na kojima, zajedno sa svojim suradnicima, intenzivno radim i puno je novih projekata koje planiramo u godinama koje dolaze. Vaša mi je podrška u tome izuzetno važna, stoga me veseli svaki vaš glas koji pokazujete koliko vjerujete u mene.

Hvala vam!