Gradonačelnik Mario Rajn obišao je nekoliko gradskih i prigradskih punktova kako bi se uvjerio u kojoj su fazi radovi koji se na njima izvode.

Raskrižje Ulice branitelja Hrvatske, Frana Supila i ulice Tadije Smičiklasa: rekonstrukcija tog, nekoć nepreglednog raskrižja, uspješno je dovršena (završeno je asfaltiranje i postavljeni su svi semafori koji će uskoro biti pušteni u rad). Na tom je raskrižju zamijenjena komunalna infrastruktura (vodovodne i kanalizacijske cijevi) u iznosu od oko 900.000 kn, čiji je investitor Grad Križevci, dok su Hrvatske ceste investirale 1.5 milijuna kuna za uređenje i semaforizaciju raskrižja.

Skate parka u Ulici Franje Tuđmana: u tijeku su završni radovi na proširenju vrijedni oko 200.000,00 kuna. Investitor je Grad Križevci, a radove izvodi poduzeće Petarda d.o.o. Proširenje skate parka posebno će razveseliti naše mlade, ljubitelje sporta i rekreacije, koji će dobiti novo mjesto za okupljanje u gradu.

Prikraj Križevački: Hrvatske željeznice su u sklopu projekta rekonstrukcije postojećeg i izgradnja drugog kolosijeka željezničke pruge na dionici Dugo Selo – Križevci prema mjestu Desetine završile izgradnju podvožnjaka. Pritom su asfaltirali i nerazvrstanu cestu u dužini od 300 metara koju su prilikom radova oštetili.