Ured budućeg gradonačelnika - Mario Rajn

Smjelo ili bahato, inovativno ili bezvezno – otvaranje Ureda budućeg gradonačelnika pobudilo je reakcije građana Križevaca.

Dva puta tjedno, utorkom od 17 do 19h i petkom od 10 do 12h, čekam vas u uredu. Dođite! Iskreno i otvoreno razgovarat ćemo o problemima našeg grada, ali i o prilikama, mogućnostima i potencijalima. Već su me posjetili Ruža, Stipo, Vjeka, Bruno, Nevenka, Zdravko, Željko, Ivana i Ivan. Požalili su se na prigradski promet i na zapuštene kanale uz gradske prometnice zbog kojih nakon obilnijih kiša imaju poplavljena dvorišta. Neki od njih nisu spojeni na sustav javne vodoopskrbe. Iako smo u 21. stoljeću još uvijek vodu crpe iz bunara. To su teme o kojima se ne govori, ali itekako utječu na kvalitetu života u gradu.

Zato dođite u Ured budućeg gradonačelnika na adresi Trg Antuna Nemčića 8 kako bismo zajedno probudili grad!

U Uredu možete pronaći karte grada i prigradskih naselja sa svim dosad prijavljenim i uočenim problemima. Kartu ćemo stalno nadopunjavati, sugerirati rješenja, slušati vaše prijedloge, razgovorati o prioritetima i nužnostima.

I ovaj blog koji upravo čitate jedan je od načina kako ću se obraćati građanima – predlagat ću rješenja, isticati ono što je hitno i neophodno.

Lokaciju Ureda nisam odabrao slučajno. Dugo sam tražio prostor gdje ću moći biti blizak građanima, otvorenog pristupa i jasno vidljiv. Centar grada idealno je mjesto za naše susrete – svima vidljivo i otvoreno za svakoga tko želi upoznati kandidata za gradonačelnika svih građana.

Dobro došli! Gradimo zajedno svjetliju budućnost Križevaca.